Västerbergslagens Elförsäljning AB (VB Energi)

VB Energi
VB Energi erbjuder trygghet genom en lokal närvaro tillsammans med en lokal kännedom.

Företagets historia och ägande

Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) är ett energibolag som bildades 1983 genom en sammanslagning mellan kommunägda Ludvika Elverk AB och Gränges kraft.

VB Energi

Besöksadress:
Svetsarevägen
771 42 Ludvika

Postadress:
Box 860
771 28 Ludvika

Telefon: 0771-98 70 70

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnnummer: 556565-6872

Våra kunder finns främst i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommun, men vi bedriver även viss försäljning utanför denna region. Hos VB Energi arbetar totalt 65 personer.

Sedan 1999 ingår även före detta Fagersta Energi i VB Energi. VB Energi ägs av Vattenfall, Ludvika kommun och Fagersta kommun.

VB Energis kunder finns främst i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommun, men de bedriver också en viss försäljning utanför denna region.

Ansvar, engagemang och trygghet

VB Energi har ett uttalat ansvar för människor, djur och vår gemensamma miljö. Miljön som de på olika sätt kommer i kontakt med genom verksamheten menar de är viktig att ta hand om och respektera.

VB Energi menar att de är lyhörda, ärliga så att du som kund alltid ska få rätt produkt. VB Energi ser också till att de är nytänkande och kreativa när de ställs inför problem och utmaningar.

Det ska vara tryggt och säkert att vara kund hos liksom att arbeta för VB Energi. Dessutom ska det vara smidigt och enkelt. Bolagets kärnvärden kan därför sammanfattas i tre: ansvar, engagemang och trygghet.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer