Vattenfall AB

Företagsinformation

Org.nr: 556417-0800

Postadress

Vattenfall AB
169 92 Stockholm

Besöksadress

Evenemangsgatan 13, Solna

Kundservice

telefon: 020 82 58 58
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
chatt: klicka här

Världen är i stort behov av att hitta nya alternativa sätt för mer klimatsmart energiförsörjning och uppvärmning av hushåll, industrier och städer. Vattenfall  strävar efter att accelerera och möjliggöra det tillsammans med ett klimatsmart liv.

Förordningar för miljön

På Vattenfall hanterar de många olika energislag och tekniker, alla med olika egenskaper och svårigheter i miljöhänseende. De flesta av deras verksamheter är strikt reglerade av lagar, föreskrifter och tillstånd – på global, EU-,nationell och lokal nivå.

Vattenfall ser miljömässigt ansvarstagande som själva grunden för en solid utveckling av sin verksamhet och för skyddet av både nuvarande och framtida värden. Bland annat har Vattenfall som mål att i Norden vara klimatneutrala till 2030, och för världen 2050.

För en ljusare framtid

Världen är i stort behov av att hitta nya alternativa sätt för mer klimatsmart energiförsörjning och uppvärmning av hushåll, industrier och städer. Därför strävar Vattenfall efter att accelerera och möjliggöra det klimatsmarta livet.

Vattenfall är en av de största aktörerna i Europa inom utveckling och drift av vindkraft. Och de planerar att fortsätta sin expansion inom vindkraft på sina marknader. Vidare är Vattenfall en av Europas största operatörer inom vattenkraft och de avser att utforska de tillväxtmöjligheter som finns i Europa. Vattenfall har också spelat en viktig roll i uppbyggnaden av den svenska kärnkraften och Vattenfall arbetar ständigt med att förbättra säkerheten och tillgängligheten.

Störst i Norden

Vattenfalls elproduktion i Sverige är i det närmaste fri från utsläpp av miljöpåverkande ämnen. Vattenkraft och kärnkraft är basen i Vattenfalls verksamhet och när det gäller vindkraft är de den största aktören i Norden.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer