Få erbjudanden och jämför priser

El.se är en gratis anbudstjänst utan förpliktelser. Låt elbolagen konkurrera om att ge ditt företag ett billigare elavtal.

Betala inte för mycket för elen till ditt företag. Genom att fylla i formuläret får du ett specialpris på el från upp till tre utvalda elbolag. Leverantörerna vet att de tävlar med varandra om att få dig som kund och ger dig därför sitt bästa erbjudande. Välj det bolag som känns bäst.

Få erbjudanden

Spara tid och pengar

Ett ofördelaktigt elavtal kan lätt bli liggande och kosta företaget onödigt mycket pengar. Att jämföra listpriser och avtal är tidsödande. Låt oss istället välja ut elhandelsbolag som är beredda att konkurrera om ditt elavtal med sina bästa erbjudanden. Under tiden kan du ägna dig åt ditt företags affärer istället.

Det går snabbt att fylla i formuläret. Upp till tre elbolag kommer sedan att kontakta dig och deras erbjudanden är helt utan bindning. Jämför säljarnas erbjudanden och diskutera detaljerna med dem direkt. Du kan enkelt tacka ja till ett erbjudande, eller nej till alla.

Få erbjudanden på elavtal

Måste företag betala nätavgiften?

Förutom kostnaden för elförbrukningen måste företag också betala nätavgiften, precis som alla andra abonnenter. Avgiften täcker nätägarens kostnader för att upprätthålla elnätet. Cirka 170 nätägare har delat upp det svenska elnätet mellan sig, så det går tyvärr inte att påverka avgiften genom att byta nätägare. Det elbolag som äger ledningarna i ditt område är de som tar betalt av dig som abonnent.

För att påverka avgiften kan man ändra säkringsstorlek eller dra ner på sin elkonsumtion, eftersom de flesta nätägare har en rörlig del i nätavgiften. Man kan också kontakta sitt elnätsföretag och diskutera hur de tar ut sin avgift. Ett elnätsföretag får inte diskriminera kunder genom att till exempel ha speciellt gynnande avtal för vissa företag. Energimarknadsinspektionen har tillsynsansvar.


Mer info

Att byta elleverantör – så gör du.

Artiklar om el – läs mer om el och elproduktion.


Om oss

El.se drivs av företaget Nettbureau som är en av de ledande producenterna av jämförelse- och offerttjänster i Skandinavien. Läs mer om oss.

Hitta elavtal för företag

check icon

Spara tid och energi

Lägg inte tid på att jaga elbolag och leta elpriser. Låt elbolagen komma till dig istället.

check icon

Hitta ett bra elavtal

Få erbjudanden på bra elavtal till företaget från upp till tre elbolag.

check icon

Enkelt och gratis

Du väljer själv om du vill tacka ja till ett erbjudande eller ej. Tjänsten är gratis och bindningsfri.

Få flera erbjudanden nu