Jämför erbjudanden på elavtal i Örebro

Spara tid och pengar. Snabbt och enkelt.

Få erbjudanden på elavtal från flera elbolag i Örebro

El.se är en gratis offert- och jämförelsetjänst som ger dig flera erbjudanden på elavtal. Ta 1 minut och fyll i formuläret för att få dina erbjudanden.

När du har fyllt i formuläret blir du inom kort kontaktad av upp till 3 elbolag som levererar el i Örebro. De tävlar med varandra om att erbjuda dig sitt lägsta pris. Jämför deras erbjudanden och välj det elbolag som du tycker är bäst.

Få erbjudanden på elavtal nu

Elmarknaden i Örebro:

Så funkar El.se

Det är många elbolag som vill leverera el till abonnenter i Örebro. Att själv jaga runt efter de olika elbolagen och leta priser kan därför vara en svår uppgift.

När du använder El.se kan du spara tid och pengar genom att låta oss leta rätt på elbolagen åt dig. Det är enkelt. Så här gör du.

  1. Fyll i formuläret. Berätta kort om dina behov och förutsättningar, så att vi kan para ihop dig med ett elbolag som passar dig. Det tar inte längre tid än ett par minuter.
  2. Få erbjudanden. Inom kort blir du kontaktad av upp till tre elbolag som ger dig varsitt erbjudande på elavtal. Elbolagen vet om att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför kommer de ge dig sina bästa erbjudanden.
  3. Välj elbolag. Jämför elbolagens priser och villkor. Välj sedan det elbolag som du tycker är bäst – eller tacka nej till alla. Tjänsten har inga bindningar.

Fyll i formuläret

Vilken typ av elavtal ska du välja?

När du ska teckna ett elavtal måste du välja om du vill ha ett elavtal med fast, rörligt eller mixat elpris.

  • Om du väljer ett rörligt elavtal eller timprisavtal följer ditt elpris utvecklingen på den nordiska elbörsen.
  • Om du väljer att binda ditt elpris i ett fast avtal får du samma månadskostnad, hur mycket elpriset än varierar.
  • En medelväg att gå är att välja de mixavtal som vissa elbolag erbjuder. Då är en del av elpriset rörligt och en del fast.

I Sverige har ungefär hälften av elabonnenterna rörligt elpris. Cirka en fjärdedel har fast elpris, en tiondel har timprisavtal och resten har mixpris eller ett så kallat anvisningsavtal.

Anvisningsavtal är det du får om du inte gör ett aktivt val av elleverantör. Jämfört med de andra avtalstyperna får du betala betydligt mer för din el om du har ett anvisningsavtal. Det är alltså viktigt att skaffa sig ett bra elavtal.

Du kan inte välja nätägare

Förutom det pris du betalar för elen du använder måste du betala en så kallad nätavgift. Den ska täcka de kostnader som nätägaren har för underhåll av elnätet.

Sverige har 170 nätägare som har delat upp landets ledningar mellan sig, så det går inte att välja en annan och på så sätt få billigare nätavgift.

Vissa nätägare tar ut en högre nätavgift än andra beroende på till exempel geografiska avstånd i området.

Om El.se

El.se drivs av Nettbureau – en av Skandinaviens ledande producenter av offert- och jämförelsetjänster. Läs mer om oss här.

check icon

Spara tid och energi

Lägg inte tid på att jaga elbolag och leta elpriser. Låt elbolagen komma till dig istället.

check icon

Hitta ett bra elavtal

Få erbjudanden på bra elavtal från upp till tre elbolag.

check icon

Enkelt och gratis

Du väljer själv om du vill tacka ja till ett erbjudande eller ej. Tjänsten är gratis och bindningsfri.

Få flera erbjudanden nu