Om El.se

El.se är en guide till den svenska elmarknaden och en anbudstjänst. Genom oss skaffar du ett bättre elavtal. Enkelt, kostnadsfritt och med skyddade personuppgifter.

Så hjälper vi dig till ett bättre elavtal

Genom att fylla i formuläret på El.se kopplar vårt system ihop dig med elbolag som vill erbjuda dig sin bästa lösning. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller e-post. Elbolagen vet att de konkurrerar med andra och ger dig därför ett bra erbjudande, men det står dig fritt att tacka nej.


Nettbureau

Verksamt i Norge, Sverige och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fyra år i rad

Driver över 20 anbudstjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra


Lång erfarenhet

El.se drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för larm, värmepumpar, mäklare, nyckelfärdiga hus med mera.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster på Nettbureau.se.


Kundservice

Vanliga frågor och svar om El.se hittar du här: Kundservice och kontakt.


Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig möjlighet till bättre elavtal. Läs gärna vår dataskyddspolicy för att veta mer.

Säljer du elavtal?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som El.se genererar. Din försäljningsorganisation kan också ta del av denna resurs. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få veta mer om möjligheterna.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm