Om el.se

El.se är en anbudstjänst som drivs av Nettbureau Sweden AB. Vi har stor erfarenhet av jämförelsetjänster på internet.

Vi har skapat tjänsten för dig som enkelt och snabbt vill jämföra elföretagen med varandra. När du använder vår tjänst får du marknadens bästa erbjudanden – för att elbolagen tävlar om att få just dig som kund.

När du fyller i formuläret får du offerter från flera elbolag. De erbjudanden du får är inte bindande och du kan givetvis tacka nej.

Vem ligger bakom?

El.se drivs av företaget Nettbureau Sweden AB (organisationsnummer 556841-5698).

Vi har över fem års erfarenhet av att utveckla konsumentinriktade nischtjänster för att jämföra produkter och tjänster. Vi driver sedan tidigare flera marknadsledande, bostadsrelaterade tjänster för bland annat mäklare, värmepumpar och larm.

Kontakta oss

Undrar du över något är du varmt välkommen att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi svarar omgående!

Om dina personuppgifter

Information som du lämnar ifrån dig i formuläret kommer enbart att skickas till elleverantörer. Vi lämnar inte ut din information vidare. Syftet med el.se är att ge dig marknadens bästa erbjudande på el. När du har fyllt i och skickat formuläret får du en bekräftelse via e-post.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka epost

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer