Skånska Energi Marknad AB

Skånska Energi Marknad
Skånska Energi brinner för att hjälpa privatpersoner och företag hitta klokare energialternativ.

Verksamheten omfattar produktion, distribution och försäljning av el samt ett erbjudande av energilösningar inom förnybar energi – geoenergi. Skånska Energi kan på så sätt erbjuder helhetslösningar inom energiområdet till privatkunder, företag och offentlig verksamhet.

Skånska Energi Marknad AB

Skånska Energi Marknad AB

Postadress:
Box 83
247 22 Södra Sandby

Besöksadress:
Skattebergavägen 7
Södra Sandby

Kundservice telefon:
046 507 00

e-mail:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Org.nr: 556497-5133

Som organisation värnar vi om att agera med öppenhet och med det bästa för både miljön och kunderna framför ögonen. Det vi gör präglas av ansvarstagande och långsiktighet.

Ansvarstagande och långsiktighet

Som organisation värnar Skånska Energi en öppenhet och med det bästa för både miljön och kunden. Verksamheten präglas av ansvarstagande och långsiktighet.

Skånska Energi tar ansvar för sina kunder genom att göra kloka investeringar för en trygg energileverans, men de söker även ständigt efter klokare, förnybara energilösningar som är hållbara på lång sikt.

Målsättningar för miljön

Skånska Energis målsättning är att all kraftproduktion, all levererad el samt de energiprojekten de tillhandahåller ska vara förnybara och komma från utsläppsfria energikällor.

Genom investeringar i bland annat förnybara energilösningar tar de ansvar för miljöutvecklingen och därmed också den gemensamma framtiden. Detta kallar de inte för ett miljömål utan ett affärsmål, ett miljömässigt sådant.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer