PiteEnergi Handel AB

Företagsinformation

Org.nr: 556527-9964

Postadress

Box 738
941 28 Piteå

Besöksadress

Västra kajvägen 1, Piteå

Kundservice

telefon: 0911 648 00
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ett modernt företag med verksamhet inom elhandel, elnät, fjärrvärme och bredband.

Affärsidén är att vara ett attraktivt företag inom energi och kommunikation som ständigt utvecklar mervärden för kunder, partners och medarbetare. Vidare har bolaget målsättningen att de ska vara det bästa alternativet för Piteå och Piteborna!

En bred verksamhet

Bolagets verksamhet är att bedriva elproduktion, handel med energi, tjänster och produkter med anknytning till energiverksamhet samt att idka annan därmed förenlig verksamhet. Vidare arbetare PiteEnergi aktivt med sitt miljöarbete, inte minst genom sin solcellsanläggning men också genom att all el de levererar är 100% förnybar.

Omtanke om kunden

PiteEnergi levererar ljus, värme och kommunikation med målsättningen att vara så duktiga att kunden aldrig märker av dem. Det är då de är som bäst, menar de. För dem är människan nämligen lika viktig som tekniken. Därför bryr dem sig extra mycket om allt det där som ses självklarheter i vardagen.

Omtanke om Piteå

När du väljer PiteEnergi tar du aktivt ställning för Piteås utveckling. Dina pengar går tillbaka till skolor, äldreboenden och lekparker. PiteEnergi stödjer idrottsföreningar och kulturarrangemang. När de gräver och drar kabel skapar de aktivt jobb åt lokala entreprenörer.
Vidare ger deras kommunikationslösningar möjlighet för företag att växa, samt att de aktivt arbetar för en hållbar utveckling och ett bättre klimat, både lokalt och globalt.
De menar att genom att bry sig på detta sätt kommer Piteå även i framtiden vara en varmare och ljusare plats att bo på.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer