Oskarshamn Energi AB

Företagsinformation

Org.nr: 556212-1441

Postadress

Box 564
572 26 Oskarshamn

Besöksadress

Hantverksgatan 15, Oskarshamn

Kundservice

telefon: 0491 881 10
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Oskarshamn Energi erbjuder el på plats nära dig.

Den genom verksamheten genererade vinsten är menade att huvudsakligen användas inom koncernen för att genom investeringar i nya anläggningar säkerställa en konkurrenskraftig energidistribution med en effektiv och miljövänlig energiproduktion i Oskarshamn.

Miljömedvetna

Oskarshamn Energi är ett energiföretag som kännetecknas av högt miljömedvetande och som tillhandahåller produkter och tjänster med liten miljöpåverkan. Miljöfrågorna menar dem ska vara en integrerad del i verksamheten och ingå som en del i det ständiga förbättringsarbetet i företaget.
Utsläpp från deras verksamheten som har en direkt påverkan på miljön ska genom de åtgärderna minskas. Varvid lagar och övriga myndighetskrav ska hållas med god marginal.

Nära och kära

I över 100 år har Oskarshamn Energi försett hushåll och företag med lokalt producerad el. Med en långa erfarenhet och ständiga utveckling framåt har de lyckats bygga en nära och tät relation till sina kunder. Oskarshamn Energi menar att varje synpunkt och kommentar är av stor vikt. Av den anledningen uppmuntrar de sina kunder att kontakta dem när de undrar något kring deras elförsörjning.

”Det är dialogen med dig som gör oss unika”
Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer