Mölndal Energi AB

Företagsinformation

Org.nr: 556488-8518

Postadress

Box 34
431 21 Mölndal

Besöksadress

Aminogatan 21, Mölndal

Kundservice

telefon: 031 86 65 00
kontaktformulär: klicka här

Mölndal Energi vill bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Relationer som vilar på kompetens, kvalitet och sunt förnuft.

Behovskedjan

Mölndal Energi täcker hela behovskedjan för kunden när det gäller energi. Deras biobränsleeldade kraftvärmeverk Riskullaverket producerar både fjärrvärme och elkraft. Vidare köper de upp el till konkurrentmässiga priser på den öppna elmarknaden, Nordpool och distribuerar elen i egna och välfungerande nät.

Vägledare för miljön

Det globala klimatet håller på att förändras. Mölndal Energi menar att det finns bara en väg - vi måste också förändras.

Det råder inga tvivel om att energiförsörjningen i framtiden måste bli klimatneutral och energieffektiv. På Mölndal Energi försöker de vara lite ärligare och lite mer jordnära än sina konkurrenter. De vet att de har ett stort ansvar som energiföretag och därför tar de frågan på största allvar. Deras ambition är att miljö ska stå högt på dagordningen och att miljöarbetet ska vara en naturlig del i verksamhetens alla processer. Det är viktigt för dem att kunna erbjuda bra produkter och att vägleda sina kunder till att i sin tur göra bra val, det ska vara lätt att göra rätt!

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer