Österlens Kraft

Österlens Kraft Försäljnings AB

Besöksadress:
Testgatan 3
272 36 Simrishamn

Telefon: 0414-285 60

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 556301-9487

Österlens Kraft är ett litet, lokalt elbolag som är kundnära och erbjuder olika elavtal som passar dina behov.

Med säte i Simrishamn erbjuder Österlens Kraft el till kunder i hela Sverige. Företaget bildades som en ekonomisk förening 1922, slogs samman med Simrishamns Energi 1998 och antog namnet Österlens Kraft året därpå. Idag har elbolaget omkring 17 anställda.

Elavtal hos Österlens Kraft

Österlens Kraft erbjuder elavtal med fast elpris, rörligt elpris och vintersäkrat elpris. Det fasta elavtalet kan tecknas med en bindningstid på sex månader alternativt ett, två, tre eller fem år.

När du tecknar elavtal kan du välja att få förnybar el och el som är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval-stämpel. Det är en av världens strängaste miljöstämplar, och den kräver bland annat att elen ska vara förnybar och produceras så att miljön inte tar skada.

Kundnöjdhet

Österlens Kraft har väldigt nöjda kunder, vilket bland annat framgår av Supportföretaget TMJ Groups kundnöjdhetsundersökning. Den har flera år gett Österlens Kraft betyget mycket väl godkänt i kundnöjdhet, och 2018 fick bolaget dessutom bäst betyg av samtliga deltagande elbolag i samma undersökning.