Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft AB

Besöksadress:
Kanalgatan 71
931 80 Skellefteå

Telefon: 0910-77 25 50

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 556016-2561

Skellefteå Kraft är ett av de elbolag med branschens allra bästa kundservice. Som kund får du 100 procent förnybar och ursprungsmärkt el på köpet. Allt till ett bra pris.

Med mer än hundra års erfarenhet av branschen producerar Skellefteå Kraft förnybar el med bioenergi och sina egna vind- och vattenkraftverk. Som mål ska bolagets energiproduktion vara helt förnybar till år 2040.

Elavtal för privatkunder

Hos Skellefteå Kraft kan du teckna fastprisavtal och elavtal med rörligt elpris. Du kan även välja tillägget DrömEl, där både du och Skellefteå Kraft skänker 0,25 öre per kWh till välgörenhets­insamlingen Min Stora Dag.

Om du väljer ett rörligt elavtal kan du komplettera med tillägget Timme för timme. Då betalar du för din timförbrukning av el, och på så sätt kan du enkelt påverka din elkostnad utifrån hur mycket el du förbrukar.

Skellefteå Kraft har inga anvisningsavtal. För dig som kund betyder det att du slipper betala onödigt höga avgifter om du inte aktivt har valt ett elavtal. Istället får du bolagets rörliga elpris utan bindningstid, om du inte själv väljer ett annat avtal.

I alla bolagets elavtal ingår helt förnybar, grön el utan extra kostnad.

Elavtal för företag

Som företagskund kan du och ditt företag välja mellan fast, rörligt och mixat elavtal. Du kan även välja elavtal med vintersäkrat eller förvaltat elpris. Förnybar el ingår i avtalen, och ditt företag kan även få personlig rådgivning och service.

Prisbelönt service

Skellefteå Kraft utsågs 2018 för det sjunde året i rad till det företag med bäst service i energibranschen. Resultatet kommer från Servicescores årliga undersökning, vilken mäter kundnöjdhet inom olika tjänstebranscher. Som kund innebär det att du inte behöver tvivla på att du får ett gott bemötande och den hjälp du behöver.