Skellefteå Kraft AB

Skellefteå Kraft
Ett i Sverige ledande energibolag med ursprungsmärkt el och 70% av sin tillverkning i vattenkraft.

Skellefteå Kraft är Sveriges femte största kraftproducenten och helägt av Skellefteå Kommun. Bolagets vision är att vara ett av de ledande energiföretagen i Sverige och av kunderna uppfattas som det bästa alternativet. Strategin för att ta sig dit är tydlig - hållbarhet ska genomsyra hela organisationen och alla beslut för verksamheten.

Kraft och trovärdighet

Skellefteå Kraft AB

931 80 Skellefteå
Post- & besöksadress: Kanalgatan 71

Kundservice telefon: 0910 77 25 50

e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Org.nr: 556022-6317

Varumärket Skellefteå Kraft står för kraft, trovärdighet, miljöansvar och utveckling. Med egna energitillgångar, eget kunnande och ständig utveckling skapas trygghet och kompetens. Det gör att Skellefteå Kraft kan erbjuda alla kunder prisvärda och långsiktigt miljöanpassade energilösningar, samt trygga och säkra energileveranser.

Ursprungsmärkt el

Alla företag som säljer el ska redovisa ursprunget och miljöpåverkan för sin el. Syftet är att du som kund ska ha möjlighet att välja elhandelsföretag utifrån andra faktorer än enbart pris.

Skellefteå Kraft ska aktivt arbeta för utveckling mot ett hållbart samhälle. De driver sin verksamhet på ett sätt som är säkert och skonsamt för miljön. Vidare kommer 70% av bolagets el från vattenkraft och resterande del kommer från antingen vindkraft, kraftvärme eller kärnkraft.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer