Fyrfasen Energi

Kontaktinformation

Webbsida: fyrfasen.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Post- och besöksadresser:
Verkmästargatan 3
Box 83
841 32 Ånge

Sörmovägen 1
Box 129
842 31 Sveg

Telefon: 0771-44 44 41

Organisationsnummer:
556528-1069

Med säte i Härjedalen säljer Fyrfasen Energi el över hela landet. Bolaget erbjuder 100 procent ursprungsmärkt och förnybar el från vind- och vattenkraft och deras hållbarhetsarbete har ett starkt fokus på fjällvärlden.

Miljövänlig elhandel

Fyrfasen erbjuder elavtal med antingen rörligt pris eller timpris till sina privat- och företagskunder. Elbolaget erbjuder även Bra Miljöval-märkt el som kommer från miljömärkt vindkraft. Den elen får du för endast ytterligare 3,75 öre per kilowattimme. Fyrfasen kan även hjälpa dig att installera solceller eller köpa överskottsenergi från dig som är mikroproducent av solel.

Med 100 procent hållbar el från vind och vatten verkar Fyrfasens miljöarbete främst för en hållbar fjällvärld där de bidrar med utbyggnad av solceller och laddstationer för elbil. Fyrfasen arbetar även med sponsring av lokala ideella organisationer och föreningar.

Organisation

Fyrfasen Energi AB ingår i Härjeånskoncernen, som har bedrivit elhandel sedan 1917. Koncernen är kvalitets- och miljöcertifierade enligt internationella ISO-standarderna 9001 och 14001. Utöver sitt miljöengagemang och arbete för en hållbar fjällvärld är Fyrfasen Energi också väldigt noga med att kunna erbjuda god kundservice och konkurrenskraftiga priser.