Eskilstuna Energi och Miljö

Företagsinformation

Org.nr: 556458-1907

Postadress

Kungsgatan 86
631 86 Eskilstuna

Besöksadress

Kungsgatan 86, Eskilstuna

Kundservice

telefon: 016 710 23 00
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Driftinformation

Eskilstuna Energi och Miljö är mer än bara en elleverantör. Deras mål är att vara en inspirationskälla och ett föredöme inom energi och miljö. De jobbar för att skapa hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer.

Energibolaget samarbetar bland annat med skolor för att utveckla barns miljötänkande, sponsrar det lokala kultur- och föreningslivet och erbjuder elavtal märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval-stämpel.

Lokalpatriot, service och låga priser

Eskilstuna Energi och Miljö är även ett kundnära företag som aktivt investerar i teknikutveckling för att bidra till renare och effektivare energiutvinning. Genom moderna avtal kan de erbjuda ”lokalpatriotisk el” där du som kund kan stödja din lokala förening.

Deras kunder är nöjda med servicen och deras miljöbelastning minskar stadigt. Elbolaget har, enligt jämförelseundersökningar, bland de lägsta priserna i landet.

Miljöcertifierade

Eskilstuna Energi och Miljö är miljöcertifierade och jobbar ständigt med miljön i fokus. De arbetar mer målmedvetet för att utveckla anläggningar och teknik för att minska utsläppen. Miljöcertifieringen innebär också att Eskilstuna Energi och Miljö följer fastsatta miljömål och kontrolleras av utomstående aktörer.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer