7H Kraft

Kontaktinformation

Webbsida: 7hkraft.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress: 7H Kraft AB, Box 16, 532 21 Skara

Telefon: 0321-68 89 00

Organisationsnummer: 556525-8075

7H Kraft satsar på att vara en stark lokal elleverantör i Sjuhäradsbygden.

Bolaget är en del av företaget Billinge Energi som i sin tur är ett dotterbolag till Kraftringen. På så sätt finns fördelarna av både ett stort och ett litet bolag hos 7H Kraft.

Elavtal hos 7H Kraft

Om du vill teckna elavtal med 7H Kraft kan du välja att teckna fast eller rörligt elavtal. Du kan dessutom välja att få 100 procent förnybar el från vattenkraft för 1,25 öre per kWh extra i kostnad.

Hållbar energi för framtida generationer

7H Kraft hjälper sina kunder att göra smarta energival. Därför levererar de el producerad av förnyelsebart bränsle. De är en miljöcertifierad elleverantör som har direktavtal med många lokala leverantörer av sol-, vind- och vattenenergi.

Stöttar lokalsamhället

Samtidigt bidrar 7H Kraft aktivt till det lokala kultur- och föreningslivet. De beskriver sig som bygdens batteri som ger energi till lokalsamhället, både genom sin elhandel och genom sitt stöd till bland annat idrottsföreningar.

Deras strategi är att vara en lokal leverantör som finns där kunderna bor. Tanken är att en liten och lokal leverantör kan bidra till en personlig kontakt och en bättre service till kunderna.