Kristinehamns Energi

Kontaktinformation

Webbsida: kristinehamnsenergi.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress: Varnumsleden 1
681 91 Kristinehamn

Telefon: 0550-881 50

Organisationsnummer: 556702-8187

Kristinehamns Energi är en bolagskoncern som ägs av Kristinehamns kommun.

Koncernen består av tre dotterbolag som främst bedriver elhandel och elnätsdrift. De säljer även solceller och laddboxar till privatpersoner och företag. Koncernen har i dagsläget ca 20 anställda.

Elavtal från Kristinehamns Energi

Kristinehamns Energi erbjuder både fast elavtal och rörligt elavtal. Det rörliga elpriset baseras på den nordiska elbörsen Nord Pools spotpris.

Du kan även välja en tredje avtalsform som är en kombination av fast och rörligt, vilket innebär ett mer stabilt elpris för dig som kund.

Hållbar elproduktion

När du tecknar elavtal med Kristinehamns Energi får du alltid 100 % förnybar el från vattenkraft. Elen som köps in är ursprungsmärkt vilket garanterar att den är producerad med förnybara energikällor.

Kristinehamns Energi brinner för solenergi – hösten 2018 byggde bolaget en egen solpark som är Värmlands näst största med ca 1200 solpaneler.

Solcellspaket för dig i Kristinehamn

Hos Kristinehamns Energi kan du köpa solcellspaket där både material och installation ingår. Detta erbjuds enbart till dig som bor i Kristinehamns kommun. Som mikroproducent kan du sälja din överskottsel till Kristinehamns Energi för aktuellt spotpris.