Kalmar Energi

Kalmar Energi Försäljning AB

Besöksadress:
Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Postadress:
Box 822
391 28 Kalmar

Telefon: 0480-45 11 45

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 556548-4317

Kalmar Energi är den största elleverantören i Kalmarregionen. De levererar endast förnybar el och erbjuder personlig service med trevligt bemötande.

Alltid förnybar el

Den el som Kalmar Energi levererar kommer sedan 2001 uteslutande från förnybara källor som vind, vatten och biobränslen. Bolaget har en tydlig miljöpolicy, är miljöcertifierat och jobbar aktivt för en renare morgondag.

Flera elavtal

Hos Kalmar Energi kan du teckna elavtal med fasta och rörliga priser, mixavtal och två elavtal för företag: Hansa Portfölj och Hansa Pool. Portföljavtalet riktar sig till större bolag som vill ha stabila och förutsägbara elpriser, medan poolavtalet vänder sig till mindre bolag.

Kalmar Energi har fått Energiföretagens Schysst elhandel-certifikat, vilket innebär att du som kund kan lita på och känna dig trygg med ditt val av elbolag.

Erbjuder många energitjänster

Hos Kalmar Energi kan man också få hjälp med att komma igång som mikroproducent för att sälja överskottsel. De säljer och kör ut pellets samt levererar sol- och vindkraftsandelar. Dessutom kan de göra en fullständig energideklaration. Energirådgivare och kundservice står alltid till hands med goda råd och kundens bästa i fokus.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är ett elbolag vars historia sträcker sig tillbaka till 1863. År 1973 blev bolaget kommunalägt, och sedan 2005 ägs Kalmar Energi till hälften ägs av Kalmar kommun och till hälften av E.ON. Innan E.ON blev delägare hette bolaget Graninge Småländsk Energi.

Idag har Kalmar Energi 27 000 elhandelskunder och 22 000 elnätskunder.

Moderbolaget Kalmar Energi Holding AB har tre dotterbolag: elhandelsbolaget Kalmar Energi Försäljning AB, elnätsföretaget Kalmar Energi Elnät AB och värmebolaget Kalmar Energi Värme AB.