Mälarenergi AB

Företagsinformation

Org.nr: 556448-9150

Postadress

Box 14
721 03 Västerås

Besöksadress

Sjöhagsvägen 3, Västerås

Kundservice

telefon: 021 39 50 50
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
chatt: klicka här

Med kärnvärdena kompetens, tillförlitlighet, lyhördhet och närhet vill Mälarenergi tillgodose kundernas efterfrågan av energi, vatten och tillhörande tjänster.

Mälarenergi verkar främst i regionen Mälardalen med en affärsidé och vision att vara en ledstjärnor i alla sina verksamheter. Med engagerade medarbetare skapar de komfort som ger Mälarenergi regionens mest nöjda kunder.

En verksamhet för miljön

Verksamheterna inom Mälarenergi ska kännetecknas av de fyra kärnvärdena kompetens, tillförlitlighet, lyhördhet samt närhet. Mälarenergis agerande ska präglas av omtanke för naturen och främja en långsiktig hållbar utveckling. Det gör de genom att minska farliga ämnen i produktionen, nyttiggörande av restprodukter genom återföring av slam till jordbruksmark och återanvändning av askor och genom en effektiv energianvändning.

Vidare ingår det i alla verksamhetsprocesser liksom vid all upphandling av varor och tjänster att för Mälarenergi bedöma och väga in de miljömässiga aspekterna. Miljöarbetet ska kännetecknas av ett målinriktat och systematiskt arbetssätt, baserat på ett åtagande om ständig förbättring och förebyggande av förorening.

Lokal vattenkraft och solceller för eget bruk

Som privatkund får du alltid lokalproducerad vattenkraft, dessutom kan du reservera en egen solcellspanel hos Mälarenergi.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer