Kraftviken Energi

Kraftviken Energi AB

Post- och besöksadress:
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

Telefon: 040-644 43 60

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 559170-0108

Elbolaget Kraftviken bildades 2017 och har på kort tid blivit en uppstickare på den svenska elmarknaden. Med elavtal hos Kraftviken får du enbart grön, förnybar el utan extra kostnad.

Kraftvikens elavtal

Kraftviken erbjuder tre olika sorters rörliga elavtal: Lägenhet Kraft, Villa Spot-on och Vinterkampen.

Elavtalet Lägenhet Kraft är anpassat för dig som bor i lägenhet och har något lägre elförbrukning. Du får då en fast månadsavgift på 39 kronor, två års bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Om du istället bor i villa kan avtalet Villa Spot-on passa dig bättre. Då köper Kraftvikens elförvaltare in el när priset är lågt samtidigt som du undviker dyra pristoppar. Avtalet har en bindningstid på tre år, en fast månadsavgift på 59 kronor och tre månaders uppsägningstid.

Vinterkampen är ett förvaltat elavtal med rörligt elpris som dämpar prissvängningarna under vintern. Du får då ett enkelt elavtal med en månads uppsägningstid och en fast månadsavgift på 59 kronor. Avtalet gäller i ett år.

I samtliga elavtal ingår 100 procent förnybar el från energikällor som sol, vind och vatten.

Elavtal för företag

Som företagskund kan du välja mellan de tre förvaltade, rörliga elavtalen Företagsförvaltning Stabil, Företagsförvaltning Individuell och Företagsförvaltning Direktpool. De tre avtalen är löpande.

Stabil ger dig ett elavtal med aktiv förvaltning, lägre elpriser och en månadsavgift på 69 kronor. Om ditt företag finns på flera orter kan du teckna Individuell för att samla företagets elavtal, få aktiv förvaltning och sänka elpriserna. Avtalet har en månadsavgift på 99 kronor och tolv månaders uppsägningstid. Avtalet Direktpool ger ditt företag inköp direkt på elbörsen Nord Pool. Månadsavgiften är 89 kronor och uppsägningstiden är 36 månader.