Karlshamn Energi AB

Företagsinformation

Org.nr: 556527-9345

Postadress

Box 174
374 23 KARLSHAMN

Besöksadress

Prinsgatan 45, Karlshamn

Kundservice

telefon: 0454 818 00
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karlshamn Energi är ett lokalt energibolag som ägs av invånarna i Karlshamn. Bolaget satsar på konkurrenskraftiga och miljövänliga energilösningar.

Nutida och framtida

Karlshamn Energi har en lång historia med över 100 år inom energibranschen. De vill göra det bästa för sina nuvarande kunder samtidigt som de bidrar till ett hållbart samhälle för framtidens kunder.

Verksamhetens kärna

Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: värme, elnät och tjänster samt elhandel genom dotterbolaget Karlshamns Energi Elförsäljning. Genom att köpa el från Karlshamn Energi stöttar man lokalsamhället. Bolagets vinter återinvesteras i Karlshamns Kommun, dessutom är de engagerade i idrottsföreningar och kulturevenemang. Tillsammans med ett brinnande engagemang för miljön skapar de fördelar för Karlshamn.

Bra Miljöval

Som kund hos Karlshamn Energi går det att välja el märkt med Naturskyddsföreningens stämpel Bra Miljöval. Med kravet om att all el ska produceras genom förnybara metoder såsom, vind-, vatten- och solkraft kan du som kund bidra till framtidens hållbara samhälle. Bra Miljöval-märkningen garanterar att energin produceras utan att vattendrag torrläggs, eller vindkraft placeras på känsliga fågelområden. Eller att biobränslet inte kommer från illegal eller ohållbar avverkning.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer