Karlshamn Energi

Karlshamn Energi Elförsäljning AB

Besöksadress:
Prinsgatan 45
374 33 Karlshamn

Postadress:
Karlshamn Energi AB
Box 174
374 23 Karlshamn

Telefon: 0454-818 00

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 556527-9345

Karlshamn Energi är ett lokalt elbolag som ägs av invånarna i Karlshamn. Bolaget satsar på konkurrenskraftiga och miljövänliga energilösningar.

Bolaget har en lång historia med närmare 120 år inom energibranschen. De vill göra sitt bästa för sina nuvarande kunder samtidigt som de bidrar till ett hållbart samhälle för framtidens kunder.

Vilka elavtal?

Hos Karlshamn Energi kan du välja mellan elavtal med fast elpris eller rörligt elpris, samt mixavtal som är en blandning av både fast och rörligt pris. Du kan även vintersäkra ditt elpris. Du får alltid 100 procent förnybar el med elavtal hos Karlshamn Energi.

Bra Miljöval

Som kund hos Karlshamn Energi går det att välja el märkt med Naturskyddsföreningens stämpel Bra Miljöval. Med kravet om att all el ska produceras genom förnybara metoder som vind-, vatten- och solkraft kan du som kund bidra till framtidens hållbara samhälle. Bra Miljöval-märkningen garanterar att elen produceras utan att vattendrag torrläggs, att vindkraft inte placeras på känsliga fågelområden eller att biobränslet inte kommer från ohållbar avverkning.

Nöjda kunder

En kundnöjdhetsundersökning från 2017, utförd av SKOP, visar att 92 procent av Karlshamn Energis kunder är nöjda, och 60 procent är mycket eller extremt nöjda. Bolagets kunder värdesätter att Karlshamn Energi är ett lokalt bolag med bra priser och god service.

Om verksamheten

Karlshamn Energis verksamhet bedrivs i fyra affärsområden: värme, elnät och tjänster samt elhandel genom dotterbolaget Karlshamns Energi Elförsäljning AB. Genom att köpa el från Karlshamn Energi stöttar du lokalsamhället. Bolagets vinster återinvesteras nämligen i Karlshamns kommun.