Karlshamn Energi

Kontaktinformation

Webbsida: karlshamnenergi.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress:
Prinsgatan 45
374 33 Karlshamn

Postadress:
Karlshamn Energi Elförsäljning AB
Box 174
374 23 Karlshamn

Telefon: 0454-818 00

Organisationsnummer:
556527-9345

Karlshamn Energi är ett lokalt elbolag som ägs Karlshamns kommun. Bolaget satsar på konkurrenskraftiga, miljövänliga energilösningar och utbyggnad av lokal infrastruktur för elbilar.

Bolaget har en lång historia med närmare 120 år inom energibranschen. De vill göra sitt bästa för sina nuvarande kunder samtidigt som de bidrar till ett hållbart samhälle för framtidens kunder.

Vilka elavtal?

Hos Karlshamn Energi kan du välja mellan elavtal med fast elpris eller rörligt elpris, samt mixavtal som är en blandning av både fast och rörligt pris. Du kan även vintersäkra ditt elpris. Du får alltid 100 procent förnybar el från källor som sol, vind och vatten med elavtal hos Karlshamn Energi.

Bra Miljöval

Som kund hos Karlshamn Energi går det att välja el märkt med Naturskyddsföreningens stämpel Bra Miljöval. Med kravet om att all el ska produceras genom förnybara metoder som vind-, vatten- och solkraft kan du som kund bidra till framtidens hållbara samhälle. Bra Miljöval-märkningen garanterar att elen produceras utan att vattendrag torrläggs, att vindkraft inte placeras på känsliga fågelområden eller att biobränslet inte kommer från ohållbar avverkning.

Om verksamheten

Karlshamn Energi bedriver verksamhet inom både fjärrvärme, vatten, bredband samt elhandel genom dotterbolaget Karlshamns Energi Elförsäljning AB. Genom att köpa el från Karlshamn Energi stöttar du lokalsamhället. Bolagets vinster återinvesteras nämligen i Karlshamns kommun.

Karlshamn Energi kan även hjälpa dig med att installera laddbox till elbil för både privatpersoner och företag. Dessutom erbjuder de tjänster inom installation av solceller och inköp av överskottsel för dig som är mikroproducent.