Kärnfull var det första elbolag som kunde erbjuda 100 % kärnkraft till sina kunder. Förutom att sälja kärnkraftsel finansierar bolaget ny forskning om kärnkraft och skapar opinion om kärnkraften som ett sätt att rädda både klimatet och naturen.

Kärnfull Energi startades av en grupp entusiaster i Göteborg och erbjuder sina kunder att stötta svensk kärnkraft genom att köpa el från svenska reaktorer. Man kan till och med välja vilket kärnkraftsverk man vill köpa sin el ifrån.

100 procent fossilfri el

Att byta till Kärnfull gör du extremt enkelt genom att använda ditt Bank-ID. Då ordnar Kärnfull allt och sedan får du ett nytt elavtal med 100 procent kärnkraft.

Kärnkraften är ett måste för att lösa klimatkrisen eftersom den till skillnad från sol och vind fungerar dygnet runt och till skillnad från fossila bränslen, biobränslen och vattenkraft inte skadar naturen. Eftersom kärnkraften har behandlats styvmoderligt i Sverige bidrar du som kund till Kärnfull att stärka energislaget. Du är också med och stöttar Kärnfull NEXT som arbetar för att utveckla nästa generations kärnkraft.

Kärnfull har knutit till sig ett flertal rådgivare med alltifrån författaren Steven Pinker till artisten Jose Gonzales.

Kärnfull köper även din solenergi och erbjuder timdebitering.