GodEl

Företagsinformation

Org.nr: 556672-9926

Post- & besöksadress

Landsvägen 10A
172 63 Sundbyberg

Kundservice

telefon: 08 519 199 99
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GodEl är ett unikt elföretag som jobbar för en bättre morgondag. Deras el är miljömärkt, de tar inte ut några vinster utan donerar istället till välgörenhetsorganisationer. Sju år i rad har de utsetts till Sveriges mest hållbara elbolag.

Hos GodEl får du som kund ett riktigt bra elpris samtidigt som du stöder en välgörenhetsorganisation, utan att det kostar dig något extra! GodEl har ett syfte, att göra världen bättre. Överskottet fördelas årligen över sju olika välgörenhetsorganisationer, så fler kan bli mätta, fler kan få sjukvård och fler barn får möjligheten att gå i skolan.

Miljön är en självklarhet

GodEl anser att det bästa för miljön inte ska vara en valmöjlighet. Det är en självklarhet. Därför är all el från GodEl märkt med Bra Miljöval. Genom att välja el märkt med Bra Miljöval kan du på ett enkelt sätt göra en stor insats för miljön.

GodEl avsätter årligen pengar i en fond som används för att minska skadorna i naturen. Fonden används bland annat till att restaurera vattendrag och skapa vandringsvägar för fisk.

GodEl välkomnar er - elbolaget utan bindningstider och med Sveriges mest
lojala kunder!
Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer