För Gislaved Energi är det viktigt att elhandeln går snabbt och enkelt. Bolaget är ett miljöcertifierat företag som säljer förnybar el till hela Sverige.

Typer av elavtal

Hos Gislaved Energi kan du teckna fasta och rörliga elavtal, både som privatkund och näringsidkare. I båda elavtalen ingår helt förnybar el utan extra kostnad.

Du kan som tillval även välja lokalt producerad naturel från sol-, vind- och vattenkraft, eller el som är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval-stämpel.

Schysst elhandel

Gislaved Energi är certifierade enligt branschorganisationen Energiföretagen Sveriges Schysst elhandel-märkning. Det innebär att bolaget uppfyller särskilda krav som säkerställer en trygg, tydlig och god elhandel.

Bidrar med det lilla extra

Förutom att all el er förnybar, bidrar Gislaved Energi också till en bättre miljö genom andra projekt. De hjälper bland annat till att byta ut gas- och oljeeldning till fjärrvärme, de placerar ut laddstolpar för elbilar och installerar solceller.

Gislaved Energi vill genom öppenhet och engagemang för miljöfrågorna skapa förtroende för verksamheten. Det gäller såväl för kunder som för ägare, anställda, allmänhet och myndigheter.