Borås Elhandel

Kontaktinformation

Webbsida: boraselhandel.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress:
Västerlånggatan 6
503 30 Borås

Postadress:
Borås Elhandel AB
Box 373
501 13 Borås

Telefon: 033-20 67 00

Organisationsnummer:
556613-7765

Borås Elhandel är elbolaget som förutom deras 100% fossilfria el även erbjuder solcellslösningar, batterilagring och laddboxar. Som kund kan du välja mellan flera olika miljövänliga elavtal till bra priser.

Trygghet och flexibilitet

Borås Elhandel har kunder över hela landet och levererar till både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Majoriteten av kunderna befinner sig på västkusten eller i storstadsregionerna.

Företagets ledstjärna är att du som kund alltid ska känna att det är tryggt, enkelt och personligt att ha med bolaget att göra.

Hos Borås Elhandel kan du välja mellan fasta, rörliga och mixade elavtal eller timpris. All el är fossilfri, och bolaget erbjuder dessutom Bra Miljöval-märkt el från enbart förnybara källor.

Schysst elhandel-certifierat elbolag

I oktober 2018 blev Borås Elhandel Schysst elhandel-certifierat. Det innebär att företagets elkunder kan känna sig trygga med sitt val av elbolag.

För att bli certifierad krävs att elbolaget uppfyller 17 särskilda krav – däribland att ange tydlig och korrekt prisinformation samt att ha kvalificerad och kunnig personal.