Bixia AB

Företagsinformation

Org.nr: 556544-2638

Postadress

Box 1510
581 15 Linköping

Besöksadress

Brogatan 1, Lindköping

Kundservice

telefon: 0771 60 30 30
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bixia är ett fristående och Sveriges fjärde största elhandelsföretag som ägs av nio regionala bolag, vilket ger oss stark lokal förankring.

Närproducerad el

Bixia AB tror på den kraft som uppstår när många mindre aktörer samarbetar mot ett gemensamt mål. Genom dem kan många små elbolag fortsätta att verka på sin hemort och ge personlig service så att kunderna kan göra smarta och upplysta val.

Via Bixia Miljöfond är alla privatkunder med och bidrar till mer närproducerad el och el från förnybara källor såsom sol- och vindkraft, biomassa och småskalig vattenkraft. Via dotterbolaget Bixia Energy Management är Bixia AB en direktaktör på den nordiska elbörsen, Nord Pool. Att vara direktaktör ger Bixia AB ett försprång med en ständig närvaro på marknaden.

Bixia är idag ett av de bolag som köper in störst andel närproducerad och förnybar el. Vidare köper Bixia AB el direkt från små vindkraftverk som återfinns huvudsakligen i Skåne, Östergötland, Västergötland och på Öland. På så vis är alla våra privatkunder med och bidrar till mer förnybar energi.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer