Åsele Kraft AB

Åsele Kraft
Traditionsenligt och lokalt elbolag som verkar för de i bygden buktiga områdena som produktion och distribution av elenergi.

Åsele Kraft AB hittar du i Åsele kommun. Bolaget bildades 1914 och har sedan dess haft namnet Åsele Kraft. Enligt de själva drivs företaget fortfarande enligt ursprungsidén - att verka inom de för bygden så viktiga områden som produktion och distribution av elenergi.

Affärsidé

Åsele Kraft AB

Post- & besöksadress:
Centralgatan 31
919 31 Åsele

Kundservice:
telefon: 0941 100 03
kontakt e-mail

Org.nr: 556041-0648

Åsele Kraft ABs affärsidé är att tillgodose lokalmarknadens behov av elenergi genom helhetsåtagande för drift, underhåll och service. Likaså menar de att möta den ökade och stimulerande konkurrensen inom elsektorn. De gör så genom att erbjuda sina kunder en trygg elleverans och service, samt kunnig personal.

I närheten av kunderna

Åsele Kraft AB finns nära sina kunder. De menar att de på så sätt kan ge bästa möjliga service. Du som kund får snabbt information om företagets tjänster och priser, likaså kan de ta emot uppgifter om mätarställningar eller flyttanmälningar.

Åsele Kraft AB känner ett personligt ansvar till sina kunder. Det eftersom de bor i samma grannskap som dem. Med en lokal kännedom har företaget lätt att förstå och kan sätta sig in i problem och frågor som kan uppstå hos kunderna.

Åsele Kraft är ett litet bolag och har det lilla lokala elbolagets alla fördelar. Genom ett samarbete med Skellefteå Kraft AB har det likaså samma resurser som ett stort bolag.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer