Kungälv Närenergi AB

Företagsinformation

Org.nr: 556805-6641

Post- & besöksadress

Byggmästaregatan 5
442 81 Kungälv

Kundservice

telefon: 0303 23 93 00
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hos Kungälv Energi står kunden och miljön i fokus. De jobbar aktivt för att kunna ge sina kunder den optimala energilösningen och samtidigt bidra till en bättre miljö.

Kungälv Närenergi är ett kommunalt energibolag som utöver elhandel också sköter bland annat gatubelysning och elnät i Kungälvsområdet. Alla vinster företaget gör investeras tillbaka i samhället.

Utvecklingsfokus

Kungälv Närenergis affärsidé är att vara det självklara valet när det gäller energilösningar i Kungälvs kommun. De är öppna för tekniska utvecklingar och erbjuder tjänster med hög standard och trygghet. Visionen är att aktivt bidra till samhällets hållbara utveckling och öka sin kunders livskvalitet i vardagen.

100% förnybar

All el från Kungälv Närenergi är 100% förnybar. Som elkund hos dem får du i första hand lokalproducerad el från biobränsle. För att kunna möta dagens efterfråga kompletterar de också med vattenkraft från deras samarbetspartner Skellefteå Kraft, en av Sveriges största kraftproducenter.

Kungälv Energi erbjuder också flera andra energilösningar. De hjälper bland annat till med planering och installation av solceller.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakta oss

Skicka e-post

Sociala medier: Facebook, Twitter

Tjänster

El.se är en gratis anbudstjänst som inte är bindande. Låt bolagen tävla om att ge dig det bästa elavtalet.

El privat

El företag

Städer